Ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει μια ασυνήθιστη ζωή

Ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει μια ασυνήθιστη ζωή

Μερικές φορές θέλω να τσιμπήσω τον εαυτό μου για να δω αν όλα είναι ένα όνειρο.

Είμαι ευγνώμων και ευχαριστημένη με τη ζωή μου, περισσότερο απ’ότι θα ήμουν αν δεν είχα αποφασίσει να κάνω αυτό το τεράστιο άλμα, να δείξω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να κάνω αυτό που πάντα ονειρευόμουν πως θέλω να κάνω… να ταξιδεύω ανά τον κόσμο.

Όταν συναντώ ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά μου, με ρωτούν με λαχτάρα πως ξεκίνησα τη δουλειά μου και πως όλο αυτό λειτουργεί. Περιμένουν να ακούσουν για κάποιο μυστικό συστατικό ή κάποια εναλλακτική εξήγηση από αυτή που έδωσα πριν.

Αλλά δεν εκπλήσσομαι… είμαι ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει μια ασυνήθιστη ζωή.

Ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει μια ασυνήθιστη ζωή

Μεγάλωσα στην Αθήνα, θα ακούσεις πολλούς να λένε πως είναι μια αχανής πόλη… για μένα όμως είναι ένα μεγάλο χωριό… Ένα πυκνοκατοικημένο χωριό με πολλές πολυκατοικίες, όπου το αγαπημένο μου σουβλατζίδικο με γνωρίζει πολύ καλά, καθώς παραγγέλνω το ίδιο πράγμα κάθε Σάββατο βράδυ.

Μια βροχερή ημέρα έριξα μια ματιά έξω από το παράθυρο και ήταν η στιγμή που έκανα το τεράστιο άλμα να ζήσω τη ζωή που κάνω σήμερα. Ταξιδεύω το κόσμο ως καριέρα… πως μπορώ λοιπόν να ξυπνήσω και να μη νομίσω ότι όλα αυτά είναι ένα όνειρο;!

Μερικές φορές οι άνθρωποι σπεύδουν να κρίνουν και να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα… Έχουν την εντύπωση ότι κατάγομαι από μια πάμπλουτη οικογένεια, όπου χρηματοδοτούν αυτό το τρόπο ζωής μου… Αυτό δεν είναι αλήθεια… Στέκομαι και θα στέκομαι πάντα στα δικά μου πόδια και εργάζομαι σκληρά για να πληρώνω ότι κάνω… Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και οι γονείς μας μας δίδαξαν πως πρέπει να εργαστούμε για ότι θέλουμε στη ζωή μας και να μην στηριζόμαστε σε κανέναν άλλο. Πλήρωσα για το πρώτο μου αυτοκίνητο, πλήρωσα για ότι ήθελα να έχω από την στιγμή που είχα το δικαίωμα να εργάζομαι, και αν πιστεύεις ότι αυτό σήμαινε ότι έχανα μια μεγάλη κοινωνική ζωή όπως έκαναν οι φίλοι μου επειδή δεν εργάζονταν σαν τρελοί, μπορώ με σιγουριά να σου πω πως αυτό που με δίδαξαν οι γονείς μου ήταν το μεγαλύτερο μάθημα… Δούλεψε σκληρά για να καρπωθούν τα οφέλη.

Έτσι είμαι εδώ, μόλις γύρισα από τη Ρώμη και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτή είναι μια τρελή ζωή που ζω. Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και έπεται και συνέχεια… πάλι θα μπορούσα να τσιμπήσω τον εαυτό μου… και όσο δύσκολο είναι να το πιστέψουν οι σκεπτικιστές, είμαι ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει μια ασυνήθιστη ζωή. Δουλεύω σκληρά για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα – όσο κλισέ και αν σου ακούγεται -.

Έτσι η συμβουλή μου για σήμερα είναι να παίρνεις ρίσκα… Ακολούθησε τα όνειρά σου. Να στέκεσαι στα δικά σου πόδια και να δείχνεις στο κόσμο τι είσαι ικανός να κάνεις! 

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: