Βιβλίο Απριλίου

Βιβλίο Απριλίου

Τα βιβλία είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα ειδικά τον ελεύθερο μου χρόνο … Θα μπορούσαμε άνετα να διαβάσουμε ένα βιβλίο στο μετρό, στο τραμ, στο αεροπλάνο, στο τρένο ή ακόμα και σε μια καφετέρια απολαμβάνοντας το αγαπημένο μας ρόφημα. Το να διαβάζεις ένα βιβλίο είναι ένας τρόπος να κρατάς το μυαλό σου να σκέφτεται και να αναρωτιέται…

Μετά το post με τα βιβλία που προτείνω να πάρεις μαζί σου στο αεροπλάνο, έλαβα πολλά μηνύματα που μου ζητάνε να προτείνω κι άλλα … Αποφάσισα λοιπόν από τώρα και κάθε μήνα να ανεβάζω και από ένα… Βιβλία που έχω διαβάσει ή διαβάζω και εγώ τώρα … Σου υπόσχομαι πως κάθε ένα θα σε εμπνεύσει με το δικό του τρόπο… Ξεκινάμε λοιπόν :

Βιβλίο Απριλίου

Βιβλίο Απριλίου – Paris Letters 

Η άνοιξη μπήκε και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, οπότε η διάθεση είναι τελείως διαφορετική… είναι πιο αισιόδοξη, πιο «λουλουδάτη» …έτσι για το μήνα Απρίλιο έχω να σου προτείνω ένα βιβλίο που πήρα κάποτε σ’ένα αεροδρόμιο… από τότε, το έχω διαβάσει άπειρες φορές (ναι όταν μ’αρέσει ένα βιβλίο ή μια ταινία το διαβάζω ή τη βλέπω ξανά και ξανά). Ανυπομονώ  να μου γράψεις τα σχόλια σου!! Να μου πεις αν σου άρεσε, ακόμα και να το αναλύσουμε!!

Αν έχεις οποιαδήποτε πρόταση για τους επόμενους μήνες μη διστάσεις να μας το προτείνεις… Ο επόμενος μήνας του Μαΐου έχει επιλεγεί ( δε θα στο αποκαλύψω, stay tuned) αλλά υπόσχομαι στους επόμενους να διαλέξω και εγώ ένα από τα βιβλία που μας προτείνεις για να το διαβάσουμε μαζί 🙂 )

Μπορείς να παραγγείλεις το Paris Letters για να στο φέρουν απευθείας στο χώρο σου. Πάτα τη φώτο παρακάτω για να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο.

Βιβλίο Απριλίου
Paris Letters

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: