Βιβλίο Νοεμβρίου

Βιβλίο Νοεμβρίου

Hello Travelers,

Έφτασε το τέλος του Νοεμβρίου και θα έπρεπε να σου έχω δώσει το τίτλο του βιβλίου γι’αυτό το μήνα λίγες μέρες νωρίτερα, αλλά χάθηκα στα στενά της Ρώμης, ψάχνοντας για pizza και gelato.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι για την επιλογή αυτού του μήνα σου έχω ένα καταπληκτικό βιβλίο! Για την ακρίβεια είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ.

Βιβλίο Νοεμβρίου
Κάνε click πάνω στο βιβλίο για να το αγοράσεις – για ελληνικό site πάτα εδώ

The Opposite of Loneliness (= Το Αντίθετο της Μοναξιάς)

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτό το βιβλίο είναι κάπως «γλυκόπικρο». Η συγγραφέας Marina Keegan (1989-2012) ήταν μια νεαρή και πολλά υποσχόμενη συγγραφέας που απεβίωσε τραγικά στην ηλικία των 22 ετών. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δει το έργο της στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Είχε μόλις αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Yale έχοντας κερδίσει πάρα πολλά βραβεία και διέθετε ένα ακατέργαστο ταλέντο που θα ήταν αδικία για το έργο της να μην το διαβάσεις.

Η Marina γράφει με ωριμότητα, στο πλαίσιο της σύγχρονης ενηλικίωσης. Οι μικρές ιστορίες του βιβλίου αποτελούνται από μυθοπλασία και μη ταυτόχρονα, δίνοντας σου ένα μικρό παράθυρο στη ζωή της συγγραφέος μέχρι τότε, κάνοντας σε να μαντεύεις σχετικά με το ποια ήταν και τι ήταν. Εκτός από μερικά αίνιγματα, η Marina σε αυτό το βιβλίο διατυπώνει τον εαυτό της, τα πιστεύω και τους στόχους της ζωής της από την αρχή.

Πριν διαλέξω αυτό το βιβλίο για το μήνα Νοέμβριο, να σου πω πως το είχα δει πάρα πολλές φορές στα ράφια των βιβλιοπωλείων, των duty free και των καταστημάτων, αλλά δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να το πάρω ( … κακώς… πολύ κακώς)! Και αναρωτιέμαι γιατί… Μήπως το σύμπαν περίμενε μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή;

Διάβασα αυτό το βιβλίο μέσα σε τρεις μέρες… καθισμένη στο καναπέ του σπιτιού μου, έχοντας για παρέα ένα ζεστό ποτήρι τσάι με γεύση φρούτων και μερικά σοκολατένια cookies… 3 απολαυστικές μέρες μέχρι να το ολοκληρώσω, με την κάθε σελίδα του να με μαγεύει και να με ταξιδεύει.

Παρά το γεγονός ότι αυτό το βιβλίο δεν έχει να κάνει με ταξίδια, είναι τόσο μα τόσο καλό που ήθελα οπωσδήποτε να το συμπεριλάβω στη λέσχη των βιβλίων μας.

Ανυπομονώ να το πάρεις και να το διαβάσεις και να μου πεις τις εντυπώσεις σου!!

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: