Βιβλίο Σεπτεμβρίου

Βιβλίο Σεπτεμβρίου

Η επιλογή του Σεπτεμβρίου για το FT είναι εδώ! Αυτός ο μήνας είναι ουσιαστικά μια επανεκκίνηση που κάνουμε στη ζωή μας…Ξεκινάμε δουλειές, σπουδές, μαθήματα… Υποσχόμαστε διάφορα πράγματα στον εαυτό μας που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τη νέα χρονιά… Έτσι γι’αυτό το μήνα διάλεξα ένα βιβλίο που εμένα προσωπικά με βοήθησε αρκετά!

Βιβλίο Σεπτεμβρίου

Βιβλίο Σεπτεμβρίου: Eat Pray Love Made Me Do It

Όπως έχεις ήδη καταλάβει από τον τίτλο, το βιβλίο αυτό έχει μια ισχυρή σύνδεση με το βιβλίο που πούλησε εκατοντάδες αντίτυπα… το Eat Pray Love. Αν δεν έχεις ήδη διαβάσει αυτό το βιβλίο, τότε στο συστείνω ανεπιφύλακτα ή ακόμα μπορείς να δεις την ταινία με την Julia Roberts που αναπαριστά τη συγγραφέα του βιβλίου Elizabeth Gilbert. Μπορείς να την νοικιάσεις ή να την αγοράσεις εδώ.

Είμαι όμως σίγουρη πως οι περισσότεροι έχετε διαβάσει το βιβλίο ή έχετε δει τη ταινία και είμαι περίεργη να δω τι εντύπωση θα σου κάνει αυτό το βιβλίο. Ελπίζω η φωτογραφία να σου δώσει κάποια ιδέα, εγώ πάντως αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι συνεχώς εμπνευσμένη από αυτό το βιβλίο.

Το πρωτότυπο Eat Pray Love ήταν και είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς συνεχίζει να εμπνέει πολύ κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες! Είναι σαν μια απόδειξη της ανεξαρτησίας και της ενδυνάμωσης, δύο ιδιότητες που κι εγώ βρήκα μέσα από τα σόλο ταξίδια μου!

Και έτσι αυτό το βιβλίο Eat Pray Love Made Me Do It, μοιράζεται μαζί σου τις ιστορίες κάποιων γυναικών, που διάβασαν το βιβλίο και τους ενέπνευσε να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Ως κάποιος άνθρωπος που εμπνέεται από τις αληθινές ιστορίες, είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το βιβλίο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου για να δεις και συ μαζί μου πως αυτό το βιβλίο εκτός από τη δική μου ζωή άλλαξε και την ζωή πολλών άλλων γυναικών στο κόσμο.

Μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο απευθείας εδώ ή να το βρεις στο τοπικό σου βιβλιοπωλείο.

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: