Ο γύρος του κόσμου με τη bagz.gr (Εκπτωτικό κουπόνι)

Ο γύρος του κόσμου με τη bagz.gr (Εκπτωτικό κουπόνι)

Ξεκινώντας τα ταξίδια μου, έψαχνα να βρω το κατάλληλο μέσο που θα μετέφερε για μένα τα ρούχα και τα προσωπικά μου αντικείμενα… έψαχνα για μια βαλίτσα. Η μητέρα μου πάντα με ενθάρρυνε να αγοράσω μια βαλίτσα που να αντέχει στο χρόνο αλλά και στα χτυπήματα του αεροδρομίου, αντί να πάρω κάποια που θα χρειάζεται να την αλλάζω κάθε τρεις και λίγο, αλλά δεν την άκουσα, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Έτσι, αγόραζα την μια βαλίτσα μετά την άλλη για πολλά χρόνια, βαλίτσες που ταξίδεψαν μαζί μου σε πολλά μέρη, κοντινά και μακρινά, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ύστερα, όταν άρχισα να γράφω αυτό το blog, ανακάλυψα πως χρειαζόμουν μια νέα βαλίτσα για να διασχίσω τις 6 ηπείρους, καθώς η τελευταία με άφησε στα μισά γυρίζοντας από τη Κύπρο, αποφάσισα πως χρειαζόμουν την πιο άνετη βαλίτσα της αγοράς για τα σόλο ταξίδια μου.

Αμέσως έμαθα το μάθημα μου και τηλεφώνησα στη μητέρα μου, που ήταν τόσο καλή ώστε να μου υπενθυμίσει ότι μου το χε πει… ξέρω ξέρω με είχε προειδοποιήσει… αλλά…

Γρήγορα γρήγορα άρχισα το ψάξιμο και έπεσα πάνω www.bagz.gr ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές, γυναικείες και παιδικές τσάντες βαλίτσες και είδη ταξιδιού σε πολύ προσιτές τιμές. Ένα κατάστημα που λάτρεψα, καθώς βρήκα ότι χρειαζόμουν για τα ταξίδια μου… από βαλίτσα μέχρι χειραποσκευή. Συνδυάζουν ποιότητα και κομψότητα μαζί!

Ήθελα πολύ να μοιραστώ την εμπειρία και τη γνώμη μου γιατί είναι μια αξιόλογη εταιρεία που θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ στο μέλλον και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει… Προς το παρόν η www.bagz.gr  φροντίζει τα ταξίδια σου ( μη σου πω θα μπορούσες να την πάρεις και δώρο σε αγαπημένο σου πρόσωπο… γιορτές έρχονται) και προσφέρει σε όλους εσάς ένα κουπόνι έκπτωσης…

Έχεις έκπτωση τώρα σε:

μια Βαλίτσα Diplomat από 49,99€ μόνο 25,00€ & δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, με την χρήση του κωδικού ZC2004!

Ο γύρος του κόσμου με τη bagz.gr (Εκπτωτικό κουπόνι)

Λεπτομέρειες Βαλίτσας: Σειρά: 2004
Μοντέλο: ZC2004-61
Περιγραφή: Βαλίτσα τρόλεϋ μεσαία
Διαστάσεις: 61 χ 40 χ 23/28 cm
Χρώματα: Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο
Υλικό: 600d Polyester
2 Χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας

Προσοχή: Ισχύει για αγορές έως 16/12/2016.

Coupon code: ZC2004

Καλές αγορές και Καλοτάξιδη 🙂

Love Hra xxx

 

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: