Πως να αφήσεις την πραγματικότητα και να ζήσεις τα όνειρά σου

Πως να αφήσεις την πραγματικότητα και να ζήσεις τα όνειρά σου

Πως να αφήσεις την πραγματικότητα και να ζήσεις τα όνειρά σου

Ταξιδεύοντας το κόσμο και ξεκινώντας αυτό το blog, άρχισα να συναντώ πολλά άτομα που αγαπούν να ταξιδεύουν… ακριβώς όπως εγώ… έχουν και αυτοί την ίδια έντονη αίσθηση της περιπέτειας… ακριβώς όπως και εγώ… πιστεύουν ότι τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να αγοράσεις και σε κάνουν πλούσιο... ακριβώς όπως και εγώ…

Δεν έχει καμία σημασία πόσες πολλές συζητήσεις έχουμε κάνει για τα αγαπημένα μας μέρη στο κόσμο, τις πόλεις που θα μπορούσαμε να δούμε τον εαυτό μας να ζει ή τη έχουμε βάλει στη κορυφή της Bucket list μας… και αυτό γιατί η συζήτηση σχεδόν πάντα στρέφεται στη «πραγματικότητα».

Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα συναντώ τις λέξεις «έχω την δουλειά των ονείρων μου!» και πίστεψέ με ακόμα τσιμπώ τον εαυτό μου κάθε μέρα που περνάει… Ζω την ζωή των ονείρων μου.

Αλλά αυτό που εξακολουθεί να με σοκάρει είναι το πόσοι άνθρωποι μιλούν για το όνειρό τους να ταξιδέψουν αυτόν τον κόσμο και να ξεφύγουν από την πραγματικότητα αλλά εξακολουθούν να φοβούνται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να πάνε προς τα εκεί… προς την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Δεν μπορούν όλοι να έχουν μια καριέρα όπου θα πληρώνονται για να ταξιδεύουν το κόσμο και γι’αυτό είμαι ευγνώμων γι’αυτό που κάνω και για όλες τις ευκαιρίες που μου έχουν έρθει μέχρι στιγμής από το να είμαι «Female Traveler».

Υπάρχουν τόσο πολλοί άλλοι τρόποι για να ταξιδέψεις το κόσμο με πλήρες ωράριο ή τουλάχιστον ένας μέρος του χρόνου.

Πως να αφήσεις την πραγματικότητα και να ζήσεις τα όνειρά σου

Πως να αφήσεις την πραγματικότητα και να ζήσεις τα όνειρά σου

Σπούδασε στο εξωτερικό

Αν είσαι ακόμα στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να επωφεληθείς από τα προγράμματα σπουδών και τις υποτροφίες που θα σε βοηθήσουν με το όνειρό σου να ζήσεις στο εξωτερικό. Μπορείς να επιλέξεις είτε να σπουδάσεις στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο… απλά φρόντισε να μάθεις την μητρική γλώσσα της χώρας στην οποία θέλεις να πας και αυτό γιατί δεν θα μπορείς να σπουδάσεις χωρίς τη γνώση αυτής.

Γίνε εκπαιδευτής σκι, yachtie, νταντά ή άλλη προσωρινή / εποχική δουλειά

Θέλεις μια πρόκληση; Πως θα σου φαινόταν να δούλευες στο εξωτερικό ως εκπαιδευτής σκι, ως yachtie ή ακόμα και ως οικογενειακή νταντά; Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας το χρόνο, οπότε σιγουρέψου ότι θα κάνεις την έρευνα σου πρώτα ώστε να ανακαλύψεις τι ταιριάζει καλύτερα στη προσωπικότητα σου.

Εκπατρίσου

Αν αγαπάς τα ταξίδια σε νέα μέρη και σε συναρπάζουν οι μοναδικές κουλτούρες, οι διαφορετικοί άνθρωποι, η διαφορετική γλώσσα, μια ιστορία διαφορετική από τη δική σου, τότε μην το σκέφτεσαι με τίποτα… πάρε τη ζωή σου από αυτό το σπίτι και δημιούργησε μια νέα στο εξωτερικό. Φύγε και δούλεψε στο εξωτερικό! Πλέον όπως έχουν γίνει τα πράγματα είναι ευκολότερο από ποτέ να ζήσεις σε μια ξένη χώρα με τις επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης που καθιστά πλέον ουσιαστικά ολόκληρο το κόσμο ένα μικρότερο μέρος.

Αποταμίευσε για ένα χρόνο και ταξίδεψε για ένα χρόνο

Θέλεις να ταξιδέψεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να εργάζεσαι; Αποταμίευση! Είναι δυνατό να ταξιδέψεις στον κόσμο με 13.000 – 18.000 ευρώ ετησίως, το οποίο σίγουρα δεν είναι ανέφικτο μετά από ένα χρόνο εργασίας με πλήρες ωράριο. (αν ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΣ και δεν ΣΠΑΤΑΛΑΣ).

Γίνε οδηγός Tour

Αν σου αρέσει να ταξιδεύεις εκτενώς σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή θες να απολαύσεις μετέχοντας σε δραστηριότητες που εμπλέκονται σε ένα τυπικό σενάριο διακοπών, τότε μπορείς να έχεις ακριβώς την καριέρα των ονείρων σου! Ένας οδηγός tour πρέπει να είναι ικανός να επιδείξει μια χώρα ή μια περιοχή της σε μια νέα ομάδα ανθρώπων κάθε κύκλου… έτσι λοιπόν αν είσαι παθιασμένος με κάποια χώρα ήρθε η ώρα να το εκμεταλευτείς! Υπάρχουν μια σειρά από εταιρείες που προσλαμβάνουν ξεναγούς εποχικά- απλά ξεκίνα να το ψάχνεις!

Λοιπόν τι περιμένεις;; Ο κόσμος είναι δικός σου… κάνε το καλύτερο για τον εαυτό σου… αν αυτό είναι που θέλεις πραγματικά!

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: