Ταξιδεύοντας μόνος: Πως να γνωρίσεις ανθρώπους όταν ταξιδεύεις solo

Ταξιδεύοντας μόνος: Πως να γνωρίσεις ανθρώπους όταν ταξιδεύεις solo

Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις… Περνώντας πολύ χρόνο με τον εαυτό σου δύο πράγματα μπορούν να συμβούν… ή θα είναι πάρα πολύ αναζωγονητικό ή απίστευτα μοναχικό. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πολλές φορές θα νιώσεις ένα μείγμα αυτών των δύο συναισθημάτων να σε κατακλύζει σ’ενα solo ταξίδι…

Αλλά αυτό είναι μόνο το ένα μέρος διασκέδασης των solo ταξιδιών… μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου, να απολαμβάνεις το χρόνο που περνάς με τον εαυτό σου, να έρχεσαι αντιμέτωπος με τις σκέψεις σου… γιατί στο τέλος της ημέρας είναι το μόνο που σου μένει…

Υπάρχουν τρόποι να καταπολεμήσεις αυτά τα συναισθήματα των solo ταξιδιών…που σύντομα θα μάθεις να τα αποκλείεις εντελώς… Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν μερικοί σίγουροι τρόποι να καταπολεμήσεις την μοναξιά των solo ταξιδιών με το να γνωρίσεις ανθρώπους στο δρόμο σου.

Ταξιδεύοντας μόνος: Πως να γνωρίσεις ανθρώπους όταν ταξιδεύεις solo

Πως να γνωρίσεις ανθρώπους όταν ταξιδεύεις solo

1. Διαμονή:  θα είναι πιο πιθανό να συναντήσεις άλλους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν μόνοι σε κάποιους ξενώνες απ’ότι σε ξενοδοχεία. Αν προτιμάς ξενοδοχεία, σιγουρέψου ότι θα κάνεις κράτηση σένα μέρος που το προτιμάει ο κόσμος που πάει για επαγγελματικούς λόγους και όχι σε κάποιο ρομαντικό θέρετρο – υπάρχει μεγάλη κινητικότητα των σόλο ταξιδιωτών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους σε όλο τον κόσμο.

2. Ταξίδι με το τρένο: θα συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύεις μέσω της γης.

3. Δωρεάν εκδρομές με τα πόδια: σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις υπάρχουν δωρεάν ξεναγήσεις με τα πόδια. Αυτό δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να δεις την πόλη, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσεις άλλους ταξιδιώτες.

4. Να είσαι ανοικτός σε συναντήσεις: μιλώντας στους ξένους δεν είναι τόσο τρομακτικό ή ανασφαλείς όπως σε καθοδήγησαν να πιστεύεις στην παιδική σου ηλικία.

5. Πάρε μαθήματα: να μάθεις μια γλώσσα ή μια νέα δεξιότητα όπως το μαγείρεμα ή αγγειοπλαστική – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσεις άλλους ανθρώπους!

6. Επέλεξε το σωστό μαγαζί: καλύτερα να επιλέξεις ένα μπαρ ή ένα απλό καφέ, όπου μπορείτε να αναμιχθείς με τους άλλους αντί να παρακολουθείς άλλα ζευγάρια και να νιώθεις περίεργα στο κόσμο τούτο.

7. Κάνε μια περιήγηση: μερικές φορές είναι ωραίο να διακόψεις το ταξίδι σου και να κάνεις μια οργανωμένη περιήγηση. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους διότι εκεί είστε αναγκασμένοι να είστε όλοι φίλοι.

8. Χαμόγελο: μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει μια συζήτηση.

9. Ενώσου με τη blogging κοινότητα: για μένα, αυτός ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να συναντηθώ με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

10. Βγες εκεί έξω!: Ο μόνος τρόπος για να συναντήσεις ανθρώπους είναι να είσαι εκεί έξω σε κοινωνικές καταστάσεις, έτοιμος να κάνεις νέους φίλους. Ενώ είναι δελεαστικό να περάσεις μια ημέρα σε κλειστούς χώρους, ιδιαίτερα όταν αισθάνεσαι μοναξιά, το μόνο πράγμα που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι ότι εκεί δεν θα συναντήσεις κανένα! Βγες έξω λοιπόν!

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: