Τι να κάνεις όταν το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά σου

Τι να κάνεις όταν το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά σου

Τι να κάνεις όταν το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά σου

Είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχτώ στον ίδιο μου τον εαυτό… πόσο μάλλον να πρέπει να το παραδεχτώ σε φίλους, συγγενείς και σε ολόκληρο το διαδίκτυο… αλλά έχω μάθει να μην κρύβω την αλήθεια και ειδικά σε μένα… Το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά μου.

Μεγάλωσα στην πρωτεύουσα, αλλά δεν θα σε κουράσω με αυτή την ιστορία εδώ… πέρασα λοιπόν τα χρόνια της εφηβείας μου, αισθάνοντας ότι δεν ανήκω κάπου. Είχα μια μεγάλη παρέα φίλων, μια οικογένεια που με στήριζε, μια καλή εκπαίδευση, φαγητό στο τραπέζι…

Αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι άνηκα κάπου… Είτε ήμουν με μια ομάδα φίλων είτε σε μια ομάδα χορού ποτέ δεν ήθελα να έχουν τα μάτια τους στραμμένα επάνω μου… ήθελα πάντα να βρίσκομαι στην άκρη ώστε να αφήσω χώρο σε άλλες να το κάνουν… υπήρχαν ήδη πολλές που έκαναν καλή δουλειά σε αυτό.

Είχα τα πάντα…αλλά πάντα κάτι μου έλειπε…

Τι να κάνεις όταν το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά σου

Ήμουν ερωτευμένη με τα ταξίδια από πολύ μικρή ηλικία…από τότε που πήγα με τους γονείς μου στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Αυτό το ταξίδι δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία να δω τον κόσμο για πρώτη φορά, αλλά μου άνοιξε τα μάτια για ένα κόσμο πέρα από την Αθήνα. Με απλά λόγια… μου έγινε εμμονή.

Είχα εμμονή με το άγνωστο… ήθελα να το ανακαλύψω! Ήθελα να πάω να εξερευνήσω, να δω το κόσμο, να συμμετέχω σε περιπέτειες, να απορροφήσω τα πάντα σαν ένα μικρό σφουγγάρι και μετά… μετά να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου και να τα μοιραστώ με όλους και με οποιονδήποτε ήθελε ν’ ακούσει.

Μετά από κάποια ταξίδια όμως σταμάτησα να θέλω να γυρίσω πίσω… ήθελα να συνεχίσω να βλέπω περισσότερα… όλο και περισσότερα, να κάνω όλο και περισσότερα, να είμαι περισσότερα.

Έτσι λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις όταν το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά σου;

Τι να κάνεις όταν το σπίτι δεν είναι εκεί που είναι η καρδιά σου

Φύγε!

Κάνε το μεγάλο βήμα και ρίξε τον εαυτό σου μέσα στη ζωή. Ξόδεψε όλες σου τις οικονομίες χωρίς το φόβο ότι κάτι θα πάει στραβά. Άφησε τη δουλειά που δεν σου αρέσει, χωρίς το φόβο ότι δεν θα είναι εκεί όταν γυρίσεις. Ζήσε τη ζωή χωρίς το φόβο των πράξεων σου και απλά ακολούθησε αυτό που λέει η καρδιά σου! Μετά απ’όλα αυτά τι άλλο έχεις να χάσεις; Σίγουρα θα θες να με πολιορκήσεις με απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση… Είναι οκ! Εάν βρίσκεις δικαιολογίες, τότε μην παραπονιέσαι γιατί δεν ταξιδεύεις. Αν θες πραγματικά να φύγεις τότε μπορείς και να το κάνεις. Αν ψάχνεις για ένα σημάδι, αυτό είναι!

Δεν είσαι μόνος! Δεν είμαι μόνη! Και να θυμάσαι πάντα: Τι έχεις να χάσεις;

Love Hra xxx

© 2016 – 2017, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: