Τι συμβαίνει όταν ακολουθείς τα όνειρά σου

Τι συμβαίνει όταν ακολουθείς τα όνειρά σου


Τι συμβαίνει όταν ακολουθείς τα όνειρά σου

Οι άνθρωποι πάντα μιλάνε για τα όνειρα τους… πόσο σημαντικά είναι, πόσο πολύτιμα είναι ή πόσο αδιάφορα είναι…

Οι πιθανότητες είναι πως αν διαβάσεις αυτό το άρθρο, θα πρέπει να επιλέξεις να καθίσεις στη πλευρά όπου τα όνειρα ενθαρρύνονται να γίνουν πραγματικότητα, εάν όχι τότε καλύτερα να μην συνεχίσεις να διαβάζεις… δεν υπάρχει λόγος για απαισιοδοξία και κυνισμό εδώ πέρα!

Γιατί πρέπει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου;

…και γιατί όχι;

Ο μόνος λόγος που οι άνθρωποι διαλέγουν να μην ακολουθήσουν τα όνειρα τους είναι ο φόβος… Ο φόβος της αποτυχίας!

Το θέμα είναι να καταλάβουμε τα όνειρα μας και να ποθούμε την επίτευξή τους, αλλά σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς που βρίσκουμε ευκολότερο να φύγουμε μακριά και να ζήσουμε με κάτι μέτριο στη ζωή μας γιατί αυτό είναι το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε…

Αλλά επειδή όταν φεύγουμε… φεύγουμε με δεύτερες, τρίτες ή και τέταρτες σκέψεις, μένουμε πάντα με αυτό το συναίσθημα της αν εκπλήρωσης.

Δημιούργησε μια ζωή που δεν χρειάζεται να ξεφύγεις.

Εάν λοιπόν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τα όνειρα σου και κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις, δεν θα αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις και να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα θα είναι τόσο καλή που δεν θα αποφεύγεις πια τις Δευτέρες, δεν θα μετράς αντίστροφα το χρόνο και δεν θα διαγράφεις τις μέρες από το ημερολόγιο σαν να είσαι φυλακόβιος.

Θυμάσαι αυτά τα πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις; Πρέπει να πας να τα κάνεις…

Τι συμβαίνει όταν ακολουθείς τα όνειρά σου

Προσωπικά επέλεξα να ακολουθήσω τα όνειρά μου και να ταξιδέψω το κόσμο. Με κάποιο τρόπο, κατάφερα να τα μετατρέψω σε μια εργασία πλήρους απασχόλησης… ακούγεται τρελό έτσι;

Τα ταξίδια είναι το πάθος μου!

Από εκείνη τη φορά που πήγα για πρώτη φορά στο εξωτερικό, έχω πάθος με τα ταξίδια και μ’ αρέσει πολύ να τα ζω και να τα μοιράζομαι με ανθρώπους!

Ακολουθώντας λοιπόν τα όνειρά μου, βρήκα την πλήρη και απόλυτη ευτυχία!

Πάντα έψαχνα για την ευτυχία, οπουδήποτε μπορείς να φανταστείς… στις σχέσεις, στις φιλίες, σε υλικά αγαθά… Πάντα έψαχνα για την εύκολη λύση αν θέλεις.

Αλλά ποτέ δεν την βρήκα ολοκληρωτικά, μέχρι τότε τουλάχιστον!

Ακολούθησα τα όνειρά μου και έκανα ακριβώς αυτό με το οποίο είχα παθιαστεί, χωρίς το φόβο της αποτυχίας, χωρίς το φόβο αν θα γίνει όλο αυτό μια βιώσιμη καριέρα, χωρίς το φόβο ότι θα είμαι μόνη μου στα 40 μ’ένα μάτσο σκύλους στα πόδια μου, χωρίς το φόβο για οτιδήποτε… Σαν αποτέλεσμα αυτού, μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είμαι η πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού μου… αυτή που θα μπορούσε να είμαι ποτέ.

Γιατί πάντα θα πρέπει να ονειρεύεσαι μεγαλύτερα όνειρα

Προσωπικά θα συνεχίσω να ακολουθώ τα όνειρά μου και να τα μετατρέπω σε πραγματικότητα, και όχι μόνο θα συνεχίσω αλλά θα ονειρεύομαι και μεγαλύτερα.

Έχουμε όλο το κόσμο στα πόδια μας… εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε τις δικαιολογίες στον ίδιο μας τον εαυτό, να σταματήσουμε να στηρίζουμε την ευτυχία μας σε άλλους και να σκάψουμε λίγο βαθύτερα στον εαυτό μας ώστε να βρούμε την αληθινή ευτυχία στην πιο αγνή της μορφή!

Με το να ονειρεύεσαι μεγαλύτερα όνειρα και επιτυγχάνοντας τα καλύτερα από ποτέ, δίνεις την ευκαιρία στον ίδιο σου τον εαυτό να κατακτήσεις το πλήρες δυναμικό σου.

Μας δόθηκαν πόδια για να περπατάμε… αλλά γιατί να περπατάμε ενώ μπορούμε να χορέψουμε;

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: