Το ομορφότερο κάστρο της Ευρώπης- Κάστρο Peles

Το ομορφότερο κάστρο της Ευρώπης- Κάστρο Peles


Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, θα ανακαλύψεις υπέροχα και μοναδικά κάστρα!! Κάστρα σε εντυπωσιακά τοπία, γεμάτα ιστορία, που σε γυρνάνε πίσω στο χρόνο και σε κάνουν να ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά. Αλλά που θα βρεις το πιο όμορφο κάστρο της Ευρώπης; Στη Ρουμανία … και πιο συγκεκριμένα κάπου κοντά στη Sinaia… Μα φυσικά αναφέρομαι στο κάστρο Peles.

Το ομορφότερο κάστρο της Ευρώπης- Κάστρο Peles

Το κάστρο Peles αποτελούσε τη θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου Α’, πρώτο βασιλιά της Ρουμανίας … χτίστηκε το 1870 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα κάστρα της χώρας και όχι μόνο…είναι χτισμένο σε γερμανικό αναγεννησιακό ρυθμό… Το Κάστρο  συνδέει τη Τρανσυλβανία  και τη Βλαχία και υποστηρίζουν ότι το κόστος σήμερα είναι ισοδύναμο με 105 εκατομμύρια ευρώ. Πολλοί ταξιδιώτες απ’όλο το κόσμο το έχουν ξεχωρίσει και το έχουν διακηρύξει ως το πιο όμορφο κάστρο της Ευρώπης… και νομίζω δίκαια παίρνει αυτό τον τίτλο.

Tips για την επίσκεψή σου στο Κάστρο Peles

  • Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις αρκετή ώρα στην ουρά αλλά το εξαιρετικό εσωτερικό του θα σε ανταμείψει…παρόλα αυτά προτίμησε να πας αρκετά πρωί ή ακόμα καλύτερα να πας καθημερινή.
  • Όταν φτάσεις στο Brasov, στο σταθμό του τρένου πήγαινε  στο Κέντρο Πληροφοριών… έχουν να σου προτείνουν αξιόπιστους οδηγούς για να κάνεις την επίσκεψή σου ευκολότερη …

Το ομορφότερο κάστρο της Ευρώπης- Κάστρο Peles

Open Hours:

  • Ιούνιο έως Σεπτέμβριο
Ανοιχτά: Τρίτη έως Κυριακή, από 10:00 AM έως 4:00 PM.
Κλειστά: Δευτέρα
  • Οκτώβριο έως Μάιο
Ανοιχτά: Τετάρτη έως Κυριακή, από 10:00 AM έως 4:00 PM.
Κλειστά: Δευτέρα και Τρίτη
  • Το Κάστρο Peles είναι κλειστό όλο το Νοέμβριο

Εκπληκτικές προσφορές ξενοδοχείων -75% >>> Μπες στο trivago.gr 

Love Hra xxx

Follow

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: