Φοβάσαι να μπεις σε αεροπλάνο; 8 συμβουλές για νευρικούς ταξιδιώτες

Φοβάσαι να μπεις σε αεροπλάνο; 8 συμβουλές για νευρικούς ταξιδιώτες

Πολλές φορές με ρωτάτε πως ξεπέρασα το φόβο και μπήκα σε αεροπλάνο, δεδομένου ότι κάνω πολλά ταξίδια με αυτό το μεταφορικό μέσο. Αν και δεν είχα ποτέ προσωπικά τέτοιο φόβο, μπορώ σίγουρα να καταλάβω εσένα που όσο να ναι έχεις μια κάποια φοβία, αφού μπορεί να μην φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλά φοβάμαι πολύ τα διάφορα ερπετοειδή που κυκλοφορούν εκεί έξω. Αλλά για σένα που δεν αισθάνεσαι τόσο καλά να μπεις σε αεροπλάνο, εδώ σου έχω μερικές συμβουλές για να το πάρεις λίγο πιο θερμά…Φοβάσαι να μπεις σε αεροπλάνο; 8 συμβουλές για νευρικούς ταξιδιώτες

8 συμβουλές για νευρικούς ταξιδιώτες

  1. Σκέψου το μετά… ναι καλά διάβασες… συνήθως σου λέω να κοιτάζεις το τώρα, αλλά σε αυτή την περίπτωση σκέψου τι θα κάνεις μόλις κατέβεις από αυτό… και οι δύο ξέρουμε ότι αξίζει το κόπο μόλις προσγειωθείς.
  2. Τα εμπορικά αεροπλάνα είναι πραγματικά ασφαλή και εύκολο για τους πιλότους να τα λειτουργήσουν. Τις περισσότερες φορές το αεροπλάνο πετάει μόνο του… είναι ασφαλής, από όποια οπτική γωνία και να το δεις!
  3. Θα ήταν παρήγορο νομίζω να ξέρεις ότι το να πετάς με αεροπλάνο είναι ο δεύτερος ασφαλέστερος τρόπος στο κόσμο των μεταφορών.
  4. Γνώρισε τις αεροσυνοδούς… Όχι δεν εννοώ τίποτα το πονηρό… είναι πολύ χρήσιμες και φιλικές με τους νευρικούς ταξιδιώτες, θα μπορούσαν ακόμα να κάτσουν και μαζί σου κατά τη διάρκεια της απογείωσης και προσγείωσης, εφόσον αυτό πιστεύεις πως θα σε ηρεμήσει!
  5. Η επιστήμη αποδεικνύει ότι η καφεΐνη μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, έτσι προσπάθησε να την αποφύγεις πριν πας στο αεροδρόμιο!
  6. Ταξίδεψε με κάποιον που εμπιστεύεσαι και νιώθεις άνετα μαζί του, αυτό θα σε ηρεμήσει από μόνο του.
  7. Οι αναταράξεις είναι χειρότερες στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, έτσι σιγουρέψου πως θα ζητήσεις μια θέση όσο γίνεται πιο μπροστά. Αν κατά τη διάρκεια του web checking δεν βρίσκεις κάποια ελεύθερη θέση, όταν φτάσεις στο γκισέ για να αφήσεις τις βαλίτσες, ζήτα ευγενικά από την κυρία/ο που βρίσκεται εκεί, αν μπορεί να σου δώσει την θέση που επιθυμείς, καθώς ένα φόβο τον έχεις – οι πηγές μου λένε πως λειτουργεί κάθε φορά αυτό.
  8. Τέλος, κράτησε τον εαυτό σου απασχολημένο κατά τη διάρκεια της πτήσης με εργασίες που απαιτούν σκέψη. Το σταυρόλεξο ή το Sudoku είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς δίνεις τόση συγκέντρωση όση χρειάζεται.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι… Άσε μας τις δικές σου συμβουλές στα σχόλια παρακάτω…

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: