Χονγκ Κονγκ για 24 ώρες

Χονγκ Κονγκ για 24 ώρες

Βρέθηκες στο Χονγκ Κονγκ για 24 ώρες; Ενώ δεν είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα… πίστεψε με τελικά είναι…

Χονγκ Κονγκ για 24 ώρες

9π.μ

Η πόλη εξακολουθεί να κοιμάται… οπότε βγες έξω και εξερεύνησε την με το δικό σου ρυθμό! Είναι η κατάλληλη ώρα να περιπλανηθείς σε ένα πάρκο και να ενταχθείς σε μια ομάδα tai chi. Τώρα που βρίσκεσαι στη νήσο του Χονγκ Κονγκ μπορείς να πας στο Victoria Park ή στο Kowloon Park μια όαση πρασίνου και τα δυο αποτελούν πολύ καλές επιλογές.

10π.μ

Αφού πάρεις το πρωινό σου πήγαινε μια βόλτα στους δρόμους… Η πόλη αρχίζει να ξυπνάει και σιγά σιγά επανέρχεται στη ζωή. Είναι μια καλή ευκαιρία να περιπλανηθείς στους δρόμους χωρίς πολύ κόσμο, καθώς μπορείς να δεις τη πόλη σε πολύ χαλαρό ρυθμό. Πήγαινε κατευθείαν στο κέντρο για να περιπλανηθείς κατά μήκος του Hollywood Road και του Upper Lascar Road – ο οποίος είναι γνωστός και ως Cat Street-  και αγόρασε αυθεντικές αντίκες ή κάποια ωραία σουβενίρ που δύσκολα θα βρεις αλλού.

12μ.μ

Μετά από τόσο περπάτημα ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς… όχι δεν εννοώ κάποιο ξενοδοχείο εννοώ εν πλω, κάνοντας μια βόλτα μένα πλοίο στο Kowloon. Το Star Ferry φεύγει κάθε 3 λεπτά, παίρνει μόνο 7-8 λεπτά για να κάνει το πέρασμα και δεν κοστίζει ούτε $ 0,30 σεντς… Ακόμα το σκέφτεσαι;

1μ.μ

Τώρα που βρίσκεσαι στο Kowloon ήρθε η ώρα για έναν αγώνα δρόμου με το χρόνο είσαι έτοιμος; Ανάλογα με το τι είναι αυτό που θες να κάνεις και να δεις, μπορείς να περιπλανηθείς κατά μήκος της Λεωφόρου των Αστέρων ( Avenue of Stars) και να απολαύσεις τη θέα του λιμανιού ή αν προτιμάς μπορείς να πας σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Το Harbour City Mall είναι μια καλή επιλογή. Μην ξεχάσεις να φας κάτι γιατί έχεις και συνέχεια…

3μ.μ

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση στο Kowloon, υπάρχουν πολλά για να δεις το απόγευμα… Μπορείς να περπατήσεις κατά μήκος της Nathan Road ή διαλέξεις την πιο γρήγορη επιλογή και να πάρεις το  MTR στο σταθμό Mongkok. Μόλις βρεθείς εδώ, έχει μια σειρά από αγορές να διαλέξεις… Αυτό όμως που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς είναι η Ladies Market… Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι η Men’s Market, η Goldfish Market και η Flower Market που είναι εξίσου καλές για εξερεύνηση.

6μ.μ

Πολύ φασαρία ε; Σίγουρα θα θες ένα ήσυχο διάλειμμα απ’όλα…πάρε το Star Ferry και γύρνα πίσω στη νήσο του Χονγκ Κονγκ και πήγαινε στο Peak Victoria με το τραμ – Μαγευτικό-.

8μ.μ

Το σόου των φώτων ξεκινάει!!! Καθώς είναι το μεγαλύτερο σόου φώτων παγκοσμίως, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δεις σε αυτή τη πόλη. Αλλά μην γίνεσαι πολύ ανυπόμονος γιατί το πως θα αντιδράσεις εξαρτάται από το ταξιδιώτη… Πάντως η Victoria Peak είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσεις αυτο το θέαμα.

9μ.μ

Και η διασκέδαση ξεκινάει!! Ήρθε η ώρα  να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή του Χονγκ Κονγκ. Πήγαινε στο κοντινό Lan Kwai Fong είναι η γνωστή περιοχή διασκέδασης με πολλά μπαρ και εστιατόρια.

12π.μ

Αν θες να δοκιμάσεις κάποιο κλαμπ, τότε πήγαινε στο Tazmania Ballroom, πριν από το Dragon i – ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα του Χονγκ Κονγκ, με πολλές διάσημες παρουσίες… υποθέτω θα είναι αρκετά καλό ε;

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: