4 ταινίες που πρέπει να δεις πριν ταξιδέψεις μόνος

4 ταινίες που πρέπει να δεις πριν ταξιδέψεις μόνος

Το να ξεκινήσεις για ένα ταξίδι μόνος σου, μια περιπέτεια μόνο δική σου εκεί έξω στον κόσμο, ίσως σου φαίνεται τρομακτικό αλλά πίστεψέ με είναι μια προσπάθεια που στο τέλος θα σε ανταμείψει. Θα έχεις να αντιμετωπίσεις συνεχείς δοκιμασίες μέρα με τη μέρα που ίσως σε φτάσουν στο σημείο να αναρωτηθείς αν πραγματικά άξιζε να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι. Αυτό που έχω να σου πω εγώ με σιγουριά είναι ότι ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ευκαιρία που έδωσες ποτέ στον εαυτό σου, όποιος και να είναι ο λόγος που αποφάσισες να την δώσεις! Εδώ λοιπόν είναι 4 από τις καλύτερες ταινίες που θα σε ενθαρρύνουν στο ότι να ταξιδέψεις μόνος είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου.

Οι 4 καλύτερες ταινίες που πρέπει να δεις πριν ταξιδέψεις μόνος

 Eat, Pray, Love (2010)

Ιταλία, Ινδία, Μπαλί. Η ταινία αυτή είναι η πιο δημοφιλής ιδιαίτερα για τις γυναίκες ταξιδιώτισσες. Ενθαρρύνει όλους τους θεατές στο να μην συμβιβαστούν και να ακολουθήσουν αυτό που λέει η καρδιά τους, όπου και αν οδηγεί αυτό.

Wild (2014)

Η ταινία αυτή προβάλλει την ιστορία της Cheryl Strayed, η οποία καλύπτει 1.100 χιλιόμετρα, τη διάσημη διαδρομή – μονοπάτι που εκτείνεται στις κορυφές των βουνών, κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού. Με πρωταγωνίστρια την Reese Witherspoon, αυτή η ταινία θα χαραχθεί στην μνήμη σου.


Tracks (2013) 

Αυτή η ταινία ακολουθεί το αυστραλιανό ταξίδι της Robyn Davidson παρέα με την καμήλα της το 1977, όπου διέσχισε 1700 μίλια κατά μήκος της αυστραλιανής έρημο. Εμπνευσμένη από τις σόλο γυναίκες ταξιδιώτισσες, αυτή τη ταινία πρέπει να την δει κάθε γυναίκα που σκέφτεται να ξεκινήσει την δική της περιπέτεια.

Into the Wild (2007)

Για το τέλος σου έχω την καλύτερη ταινία για σόλο ταξίδια, το Into the Wild. Αυτή η ταινία είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά ταξίδια εκεί έξω για τους ταξιδιώτες που βρίσκονται προς αναζήτηση έμπνευσης.

 

Ήρθε η σειρά σου… Ποια είναι η δική σου αγαπημένη ταινία, που σε κάνει να θες να κάνεις κράτηση στην επόμενη πτήση;
© 2018, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: