5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις στη πόλη Μπρυζ

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις στη πόλη Μπρυζ


Κρουαζιέρα στα κανάλια 

Ένας υπέροχος τρόπος να εξερευνήσεις τη πόλη Μπρυζ του Βελγίου είναι η κρουαζιέρα στα κανάλια … Μια ξενάγηση που διαρκεί περίπου μισή ώρα από την ώρα που θα μπεις μέσα στο πλοιάριο μέχρι την ώρα που θα βγεις…είναι ένας μοναδικός τρόπος να δεις την πόλη, αν και το καλοκαίρι έχει πάρα πολύ κόσμο και το χειμώνα πρέπει να περιμένεις γιατί οι αναχωρήσεις δεν είναι και πολύ τακτικές.

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις στη πόλη Μπρυζ

Περπατώντας στη πόλη

Περπάτα στην πόλη…χωρίς λόγο , έτσι θα την ανακαλύψεις καλύτερα μόνος σου… Μην πάρεις χάρτη, μην ζητήσεις κατευθύνσεις… απλά χάσου στην πόλη και απόλαυσέ την. H Μπρυζ είναι απίστευτα γοητευτική που δύσκολα θα το βρεις κάπου αλλού, οπότε το να περπατήσεις σε αυτή σίγουρα αποτελεί τη καλύτερη επιλογή. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις κρυφά δρομάκια και τοπικά καταστήματα … και όσο απομακρύνεσαι από τη Grote Markt  τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να ανακαλύψεις αυθεντικά πετράδια, τα οποία οι ντόπιοι ελπίζουν να κρατήσουν μυστικό.

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις στη πόλη Μπρυζ

Μπες μέσα σε κτίρια

Μπορεί να γοητευτείς από την εξωτερική ομορφιά της πόλης Μπρυζ και να μην θέλεις με τίποτα να κλειστείς σε κάποιο εσωτερικό χώρο… όμως πίστεψε με θα ανακαλύψεις μερικά εσωτερικά που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς. Η Βασιλική του Αγίου Αίματος ( Basilica of the Holy Blood ) είναι ένα τέτοιο κτίριο, όπως και το Belfry Tower που σου προσφέρει και εκπληκτική θέα πάνω από τη πλατεία Grote Markt.

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις στη πόλη Μπρυζ

Πιες και φάε λίγο περισσότερο

Όταν ακούω για το Βέλγιο στο μυαλό μου έρχεται σοκολάτες, βάφλες, μπύρα και πατάτες τηγανιτές… ναι ναι όλα αυτά τα «απαγορευμένα»… αλλά αυτά τα «απαγορευμένα» είναι από αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις στη πόλη Μπρυζ. Το μουσείο Choco story  αποτελεί ένα καλό τρόπο να μάθεις την ιστορία της Βελγικής σοκολάτας… και το καταπληκτικό; Προσφέρει δείγματα δωρεάν.

Νοίκιασε ποδήλατο

Για το τέλος σου έχω ένα άλλο τρόπο να εξερευνήσεις λίγο πιο μακρυά από τη πόλη Μπρυζ ….νοίκιασε ποδήλατο και ζήσε σαν ντόπιος… Θα σου ξαναπώ να μην πάρεις χάρτη, ούτε οδηγίες ώστε να ανακαλύψεις τη πόλη μόνος σου… χωρίς να σε πιέζει ο χρόνος ή οτιδήποτε άλλο… Θα ανακαλύψεις ατελείωτα πάρκα, λίμνες, σοκάκια, κανάλια… και έτσι η μέρα σου θα είναι πλήρης…

Βρες τις καλύτερες προσφορές για τη διαμονή σου >>> Μπες στο trivago.gr 

Love Hra xxx

Follow

© 2016 – 2018, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: