Ανακάλυψε το πάθος σου στη ζωή

Ανακάλυψε το πάθος σου στη ζωή


«Τι να κάνω στη ζωή μου; Πως θα βρω αυτό που με γεμίζει;»

Πόσες φορές δεν έχουμε κάνει στον εαυτό μας αυτές τις ερωτήσεις και  δεν πήραμε καμία απάντηση…; Αρκετές …

Στην εποχή που ζούμε υπάρχουν τόσες απαιτήσεις και κοινωνικά «πρέπει» που αν τολμήσεις να κάνεις κάτι έξω απ’όλα αυτά καταλήγεις να είσαι δαχτυλοδεικτούμενος.

Αλλά γιατί; Όταν είσαι διαφορετικός… όταν έχεις ένα διαφορετικό σημείο αναφοράς… αυτό είναι που σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου…

Το να ανακαλύψεις το πάθος σου στη ζωή είναι κάτι που πολλές φορές οι άνθρωποι αγνοούν ή τους πέρνει πολύ καιρό για να το ανακαλύψουν…

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ανθρώπους  που στα μέσα της ζωής τους ξαφνικά κάνουν δραστικές αλλάγες… παρατάνε την δουλειά που δεν τους αρέσει και αποφασίζουν να γυρίσουν στα θρανία… βλέπεις ανθρώπους  να αλλάζουν ειδικότητες προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους γεμίζει πραγματικά.

Βλέπεις όμως και κείνους που απλά συμβιβάζοντα με όλα …

Διαλέγουμε μια δουλειά, ένα μέρος, φίλους περιμένοντας όλα αυτά να μας δείξουν την ίδια αφοσίωση. Μας ενθαρρύνει να συμβιβαστούμε και να θυσιάσουμε την ευτυχία μας σε μια καριέρα που δεν μας αρέσει ή σε κάποια οικονομικά οφέλη… και αποθαρρυνόμαστε να ακολουθήσουμε το πάθος μας, αν δεν ταιριάζει με τα κοινωνικά «πρέπει».

Αλλά τι γίνεται αν επιλέξουμε να ανακαλύψουμε και να ακολουθήσουμε το πάθος μας;

Σίγουρα ο κόσμος γύρω μας θα ήταν διαφορετικός… Οι άνθρωποι δεν θα φαινόντουσαν απλά… αλλά θα ήταν πραγματικά ευτυχισμένοι..

Όταν αποφασίζεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, τότε όλες οι έννοιες της ζωής επαναπροσδιορίζονται.

Όταν αποφασίζεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, τότε αφήνεις τη δημιουργικότητά σου να αναλάβει δράση και τότε έρχεται η στιγμή που κερδίζεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να φανταστείς!

Όταν αποφασίζεις να ακολουθήσεις το πάθος σου, επιτρέπεις στον εαυτό σου να είναι ελεύθερος από περιορισμούς και να είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

Ανακάλυψε το πάθος σου στη ζωή

 

Πως να ανακαλύψεις το πάθος σου στη ζωή

Παραδόξως αυτό είναι το εύκολο κομμάτι… όχι δεν σου κάνω πλάκα…Μόλις φτάσεις στη συνειδητοποίηση του πόσο σημαντικό είναι να ακολουθήσεις το πάθος σου στη ζωή, τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Αναρωτήσου: Σε τι είμαι καλός; Είμαι παθιασμένος με αυτό; Μου αρέσει πραγματικά να το κάνω;

3 απλές ερωτήσεις… Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ξεκίνα να βάζεις στόχους που μπορείς να πετύχεις, ώστε σιγά σιγά να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου… μη σταματάς…συνέχισε να ορίζεις εκ νέου στόχους μέχρι να βρεις τον εαυτό σου εκεί που πραγματικά θες να είναι… αυτό που ίσως δεν ξέρεις αλλά σιγά σιγά θα μάθεις είναι ότι κάνοντας αργά και μικρά βήματα κάθε φορά, σίγουρα θα φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου από το να κάνεις γρήγορα και μεγάλα. Η ξαφνική και γρήγορη επιτυχία δεν χωράει εδώ…γιατί όπως ήρθε ξαφνικά έτσι θα φύγει…

Αν η απάντηση είναι όχι τότε σκέψου πως, μπορεί να είσαι ταλαντούχος σε συγκεκριμένους τομείς και ίσως εκεί να κρύβεται το πάθος σου… αν πάλι είσαι καλός σε κάτι αλλά δεν είσαι τόσο παθιασμένος με αυτό, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να το κάνεις επειδή κάνει τους γύρω σου ευτυχισμένους, αλλά δεν κάνει εσένα χαρούμενο. Άρα τι μπορείς να κάνεις; Σταμάτα να σκέφτεσαι την πίεση των άλλων, ξέχνα τις προσδοκίες των άλλων και γενικά ξέχνα όσα γνωρίζεις!

Ξεκίνα σήμερα, πάρε θέση και κάνε την αλλαγή στη ζωή σου!

Ανακάλυψε το πάθος σου στη ζωή, φτιάξε ένα σχέδιο και βάλτο σε εφαρμογή!!

Love Hra xxx
Follow

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: