Πως να κάνεις δωρεάν upgrade σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Πως να κάνεις δωρεάν upgrade σε δωμάτιο ξενοδοχείου


Πόσες φορές θα ήθελες να μείνεις σε ένα μεγαλύτερο και καλύτερο δωμάτιο αλλά τα οικονομικά σου δεν στο επιτρέπουν; Κι όμως δεν είναι τόσο ακατόρθωτο…αν ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείς και συ να κάνεις δωρεάν upgrade σε δωμάτιο ξενοδοχείου (αυτές τις απλές συμβουλές μου τις έδωσε μια receptionist από γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών) …

Πως να κάνεις δωρεάν upgrade σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Πως να κάνεις δωρεάν upgrade σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Συντομότερη παραμονή … μεγαλύτερες πιθανότητες

Αν περιμένεις να πας σ’ένα ξενοδοχείο να ζητήσεις 15 μέρες διαμονή σε σουίτα και να στο δώσουν… μάλλον ονειρεύεσαι και πρέπει να ξυπνήσεις…για 1- 3 μέρες είναι πιο πιθανόν να στο δώσουν, ανάλογα και με τη διαθεσιμότητα που έχουν.

Γίνε μέλος

Αν το ξενοδοχείο έχει κάποιο πρόγραμμα τότε γίνε μέλος… σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρεις το upgrade… Και αν δεν καταφέρεις να το πάρεις, σίγουρα θα πετύχεις κάποια προσφορά που θα είναι για τα μέλη του ξενοδοχείου και μόνο.

Μην κλείνεις δωμάτιο μικρής κατηγορίας 

Αν θες να κάνεις upgrade σ’ενα καλό δωμάτιο ή ακόμα και σε σουίτα, τότε διάλεξε ένα δωμάτιο ακριβώς μία κατηγορία πιο κάτω… Όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται φυσικά με βάση τη διαθεσιμότητα και συνήθως δίνεται σε όσους έχουν ήδη ξοδέψει κάποια χρήματα για τη διαμονή τους.

Να είσαι ευγενικός

Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας της ζωής… Με το να είσαι ευγενικός δεν κερδίζεις μόνο δωρεάν upgrade σε ξενοδοχείο κερδίζεις πολλά περισσότερα. Θυμήσου πως δεν είσαι ο πρώτος πελάτης που βλέπουν κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά ο 50ς… έτσι μπορείς να κάνεις την διαφορά με το να είσαι ευγενικός και να χαμογελάς απ’ το να πηγαίνεις στη reception και να απαιτείς να σου αλλάξουν δωμάτιο με ύφος αυστηρό και κάθετο. Εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και η δυνατότητα του upgrade και δουν ότι είσαι ένας χαρούμενος και ευγενικός άνθρωπος, τότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην στο δώσουν.

Ζήτα το 

Πρώτα απ’όλα, σε καμία περίπτωση μην ζητήσεις upgrade δωματίου με το που μπεις στο ξενοδοχείο… Πήγαινε πρώτα να δεις το δωμάτιο και εάν έχεις κάποιο πρόβλημα τότε πήγαινε στη reception και πες τους (ευγενικά είπαμε) τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει… και εκείνη η στιγμή είναι η κατάλληλη να ζητήσεις το upgrade που θες. Θυμήσου… υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να ζητήσεις αλλαγή δωματίου από το να ζητήσεις upgrade δωματίου…

Εκπληκτικές προσφορές ξενοδοχείων -75% >>> Μπες στο trivago.gr 

Love Hra xxx

Follow

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: