Τα 6 καλύτερα πράγματα για να κάνεις στο Σαντιάγο

Τα 6 καλύτερα πράγματα για να κάνεις στο Σαντιάγο

1. Κάνε μια περιήγηση της πόλης του Σαντιάγο

Το Σαντιάγο είναι η πρωτεύουσα της Χιλής και θεωρείται το αγαπημένο λατινικό παιδί της Νέας Υόρκης. Η πόλη από γεωγραφική άποψη είναι τεράστια, μοναδική, με πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις εδώ μέσα σε λίγες μέρες. Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείς ότι θα έχεις δει και θα έχεις κάνει τα πάντα στο Σαντιάγο, είναι να κάνεις μια προσωπική ξενάγηση. Πολλά γραφεία εδώ προσφέρουν μικρές ομαδικές περιηγήσεις της πόλης, καθώς και μια σειρά από άλλες εκδρομές στην περιοχή των Άνδεων, στα οινοποιεία και σε πολλά άλλα αξιοσημείωτα μέρη. Για να βεβαιωθείς ότι δεν θα χάσεις τίποτα από όλα όσα έχει να σου προσφέρει το Σαντιάγο- και ειδικά αν έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο… στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

2. Santa Lucia Hill 

Αν δεν θέλεις να κλείσεις μια ομαδική ή ατομική περιήγηση και επιθυμείς να επισκεφτείς τα αξιοθέατα του Σαντιάγο μόνος σου, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις από το Santa Lucia Hill για να πάρεις μια αίσθηση της πόλης. Δεν υπάρχει κάποιο εισιτήριο εισόδου, απλά θα πρέπει να υπογράψεις με το όνομά σου για να περάσεις μέσα από τις πύλες. Ετοιμάσου, σε περιμένει η πιο γοητευτική θέα ολόκληρης της πόλης του Σαντιάγο.

Τα 6 καλύτερα πράγματα για να κάνεις στο Σαντιάγο

3. San Cristobal Hill

Ένα άλλο σημείο για να επισκεφτείς για την καλύτερη θέα πάνω από την πόλη είναι το San Cristobal Hill. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχεις μια σφαιρική θέα πάνω από την πόλη, αφού στέκεσαι περίπου 300 μέτρα ψηλά πάνω από το Σαντιάγο.

4. Γειτονιά Bellavista 

Αν έχεις αρκετό χρόνο να εξερευνήσεις την πόλη , τότε η γειτονιά Bellavista είναι επίσης ένα πολύ καλό μέρος για να ξεκινήσεις. Αυτή η γειτονιά είναι γνωστή ως μποέμ και καλλιτεχνικό άκρο της πόλης, έτσι εδώ θα συναντήσεις μικρά δρομάκια και σοκάκια να ξετρυπώνουν ένα ένα, και φυσικά θα βρεις διάφορα μπιχλιμπίδια για να ψωνίσεις.

Τα 6 καλύτερα πράγματα για να κάνεις στο Σαντιάγο

5. Κάνε ένα Day Trip για σκι ή snowboard

Είτε γύρισες όλη τη πόλη, είτε έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα και ψάχνεις για το κάτι διαφορετικό, τότε τα βουνά των Άνδεων κυριολεκτικά σε περιμένουν. Μόλις 1,5 ώρα μακρυά με το αυτοκίνητο, θα φτάσεις στους πρόποδες των βουνών, για να απολαύσεις τις εκπληκτικές πίστες του σκι στο Vall Nevado Ski Resort. Ετοιμάσου να πάρεις το ημερήσιο εισιτήριο σου και αν το επιθυμείς μπορείς να κάνεις κάποια κράτηση για ιδιωτική μεταφορά για να φτάσεις εδώ με την άνεση σου.

6. Plaza de Armas

Η ιστορική καρδιά και ψυχή του Σαντιάγο, βρίσκεται στην Plaza de Armas. Αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του Σαντιάγο και της Χιλής, τότε να σιγουρευτείς ότι θα σταματήσεις εδώ για μια επίσκεψη.

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: