Τι μπορούμε να μάθουμε από τις Γαλλίδες

Τι μπορούμε να μάθουμε από τις Γαλλίδες


Τι μπορούμε να μάθουμε από τις Γαλλίδες

Ποτέ δεν ένιωσα πιο άνετα με το σώμα μου απ’ότι τώρα…

Ταξιδεύοντας πολύ, έχω μάθει αρκετά για διαφορετικούς πολιτισμούς, θρησκείες, παραδόσεις… αλλά έχω μάθει το πιο σημαντικό από απ΄όλα… τον εαυτό μου!

Αφού έχω επισκεφτεί τη Γαλλία αμέτρητες φορές μπορώ επιτέλους να σου αποκαλύψω όλα όσα μπορούμε να μάθουμε από τις Γαλλίδες.

Τι μπορούμε να μάθουμε από τις Γαλλίδες

Απόλαυσε τα πάντα με μέτρο

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί οι Γαλλίδες είναι τόσο μα τόσο αδύνατες; Γιατί ακολουθούν μια έξυπνη και λογική φιλοσοφία… δεν καταφεύγουν σε δίαιτες της μιας εβδομάδας και δεν μεταπηδούν από τον υγιεινό τρόπο ζωής  στον ανθυγιεινό μέσα σε μια μέρα. Δεν θα δεις Γαλλίδα να τρώει σνακ ή να τρώει τα συναισθήματα της. Οι ώρες γευμάτων είναι ώρες γευμάτων και οποιαδήποτε άλλη ώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο παραγωγικά.

Μια φυσική προσέγγιση στην ομορφιά

Οι Γαλλίδες αγαπούν και αγκαλιάζουν τη φυσική τους κατάσταση και γιορτάζουν τις ατέλειες τους. Υπάρχει μια μικρή ενίσχυση της φυσικής τους ομορφιάς μέσω του μακιγιάζ… τα μαλλιά τους είναι πάντα τακτοποιημένα αλλά όχι επιτηδευμένα. Για τις γυναίκες αυτές υπάρχει ένας χρυσός κανόνας! Να μην αφήσουν τα μαλλιά τους ποτέ πολύ μακριά… τα κοντά μαλλιά βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους και φυσικά όχι εξτένσιονς! Στο μόνο που εστιάζουν είναι σε μια υγιή λάμψη, η οποία επιτυνχάνεται με τη φροντίδα του σώματος μέσα και έξω… Μια καλή περιποίηση του δέρματος εξωτερικά και μια σταθερή και λογική διατροφή.

Το γυναικείο σώμα πρέπει να εορτάζεται

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί πολλές Γαλλίδες κάνουν τόπλες στην παραλία; Όχι δεν είναι μόνο για να αποκτήσουν το τέλειο μαύρισμα… αλλά επειδή γιορτάζουν το γυναικείο σώμα, αντί να το καθιστούν ένα απλό αντικείμενο. Ίσως έχεις ακούσει για εκείνη την «ελευθέρωσε τη θηλή» εκστρατεία που σαρώνει το Δυτικό κόσμο, οι Γαλλίδες πολύ καιρό τώρα το έχουν κάνει… εξαφανίζοντας τα σουτιέν!

Τι μπορούμε να μάθουμε από τις Γαλλίδες

Νιώθω καλά, φαίνομαι υπέροχη

Εδώ βρίσκεται το μεγάλο μυστικό της Γαλλίδας… η αυτοπεποίθηση! Οι Γαλλίδες περπατούν με μια απόλυτη σιγουριά… έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και δεν φοβούνται να το δείξουν. Ξέρουν απλά ότι είναι όμορφες και αυτή η ομορφιά πηγάζει από μέσα τους. Αυτές οι γυναίκες ξέρουν ότι αν αισθάνονται καλά, φαίνονται εξίσου καλά… αν όχι καλύτερα!

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Έχεις δει ποτέ μια ηλικιωμένη Γαλλίδα; Δεν είναι απλά υπέροχη; Αυτές οι γυναίκες γερνούν απίστευτα καλά και αυτό επειδή φροντίζουν να διατηρούν την ομορφιά τους με σταθερό ρυθμό σε όλη τους τη ζωή… είπαμε δεν αλλάζουν από μια δίαιτα στην άλλη, δεν αφήνουν τον εαυτό τους να ξεφύγει μετά το γάμο και δεν προσπαθούν να συμμορφώνονται με τα διάφορα πρότυπα που μας πλασάρουν… εκτός από το δικό τους!

Νιώθε αυτοπεποίθηση με το σώμα σου

Άλλη μια σημείωση σχετικά με την αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί είναι πολύ σημαντική! Οι Γαλλίδες ξέρουν ότι είναι διαφορετικές από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκεί έξω γιατί η κάθε μια έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει. Αγαπούν τον εαυτό τους έτσι ακριβώς όπως είναι και ξέρουν ότι θα είναι… είναι όλα σχετικά με την αυτοπεποίθηση!

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Οι Γαλλίδες περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους και του προσφέρουν θεραπείες ομορφιάς , ημερήσια σπα, θεραπείες προσώπου και σώματος. Το βλέπουν σαν μια ανταμοιβή στο σώμα τους… τρέφουν το σώμα και επίσης το μυαλό.

Η αρχή της απόλαυσης

Οι Γαλλίδες στο σύνολο είναι μια πιο ευέλικτη φυλή αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ενδίδουν στις μικρές απολαύσεις και στα γλυκά! Φυσικά και το κάνουν απλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και πάντα με μέτρο!

Ακολούθησε το πάθος σου

 Τέλος, οι Γαλλίδες ακολουθούν το πάθος τους και αυτό είναι το πραγματικό κλειδί για την ευτυχία. Μην ξεχάσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς και φυσικά να αγαπάς αυτό που κάνεις!

Love Hra xxx

© 2016, Female Traveler. Female Traveler – All rights reserved.

Related Post

error: